Négygabonás buci lenmaggal

Kóstolják meg legújabb fejlesztésünket, a négygabonás bucit. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. Rostokban gazdag, így kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre. Hosszú tésztavezetést alkalmazunk, hisz minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek és annál hosszabban marad a buci friss és élvezhető. Zabtörettel dúsítottuk a tésztát, hisz a zab a leginkább fehérjedús gabonaféle, melyben található béta-glükán bizonyítottan csökkenti a vér koleszterint szintjét. Továbbá a zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít A kukorica magas rosttartalmú, gluténmentes gabona,. Emellett magas a fehérje-, a zsír- és szénhidráttartalma, és fontos vitaminok (B1, B2, C, karotin), valamint ásványi sók (foszfor, kalcium, vas) forrása. A tésztát lenmaggal gazdagítottuk, mely talán az első és egyik legfontosabb esszenciális zsírforrás, és számos egyéb jótékony hatása mellett segít kivédeni a káros zsírok lerakódását az erek falán. Fogyasszák egészséggel!