Termékeink

A honlapunkon megtalálják az összes forgalomban lévő termékünk összetételét, allergén információit és 100 grammra levetített tápértékét. A sütőipari termékeknek jelentős a szénhidráttartalma.
Málnás croissant

Málnás croissant

Termék összetevői

tészta: búzaliszt, víz, húzóvaj, céllisztkeverék[cukor, búzaliszt, búzaglutén, só, tejsavópor, emulgeálószer:EE472e, aroma, liszkezelő szer:E300, inaktív élesztő, enzimek], vaj, élesztő, cukor töltelék: málna töltelék[almapüré, málna, glükóz fruktóz szirup, meggypüré, cukor, módosított keményítő, arónia püré, sűrítő anyag:E418, természetes aroma, tartósítószer:E202, étkezési sav:E330, fekete répa koncentrátum, víz], módosított keményítő

Allergén anyagok

Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás

Nyomokban tartalmaz

Tápértékek

  • Energia
    1914 kJ / 457 kcal
  • Zsír
    20,46 g
  • Telített zsírsavak
    11,72 g
  • Szénhidrát
    59,38 g
  • Cukrok
    13,67 g
  • Fehérje
    7,69 g
  • 1 g
  • Rost