Termékeink
A honlapunkon megtalálják az összes forgalomban lévő termékünk összetételét, allergén információit és 100 grammra levetített tápértékét. A sütőipari termékeknek jelentős a szénhidráttartalma.

Málnás croissant
Termék összetevői
tészta: búzaliszt, víz, húzóvaj, céllisztkeverék[cukor, búzaliszt, búzaglutén, só, tejsavópor, emulgeálószer:EE472e, aroma, liszkezelő szer:E300, inaktív élesztő, enzimek], vaj, élesztő, cukor töltelék: málna töltelék[almapüré, málna, glükóz fruktóz szirup, meggypüré, cukor, módosított keményítő, arónia püré, sűrítő anyag:E418, természetes aroma, tartósítószer:E202, étkezési sav:E330, fekete répa koncentrátum, víz], módosított keményítő
Allergén anyagok
Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás
Nyomokban tartalmaz
Tápértékek
Energia
1914 kJ / 457 kcalZsír
20,46 gTelített zsírsavak
11,72 gSzénhidrát
59,38 gCukrok
13,67 gFehérje
7,69 gSó
1 gRost