Termékeink
A honlapunkon megtalálják az összes forgalomban lévő termékünk összetételét, allergén információit és 100 grammra levetített tápértékét. A sütőipari termékeknek jelentős a szénhidráttartalma.
Sajttal szórt stangli
Termék összetevői
búzaliszt, ivóvíz, sajt[pasztőrözött tej, keményítő, só, mikrobatenyészet, oltóenzim és mikrobiális alvasztóenzim, tartósítószer: nátrium-nitrát, színezék: E160a], élesztő, sütőmargarin[(finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce, kókusz), víz, emulgeálószer (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,7%), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát, szorbinsav), aroma, antioxidáns (aszkorbil-palmitát), színezék (karotinok)], cukor, tejpor, étkezési só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer: E472E, lisztkezelőszer: E300, enzimek)
Allergén anyagok
Diófélék, Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás
Nyomokban tartalmaz
Tápértékek
Energia
1352 kJ / 322 KcalZsír
8 gTelített zsírsavak
4,8 gSzénhidrát
49,9 gCukrok
3,3 gFehérje
11,5 gSó
1,6 gRost