Termékeink

A honlapunkon megtalálják az összes forgalomban lévő termékünk összetételét, allergén információit és 100 grammra levetített tápértékét. A sütőipari termékeknek jelentős a szénhidráttartalma.
Sajttal szórt stangli

Sajttal szórt stangli

Termék összetevői

búzaliszt, ivóvíz, sajt[pasztőrözött tej, keményítő, só, mikrobatenyészet, oltóenzim és mikrobiális alvasztóenzim, tartósítószer: nátrium-nitrát, színezék: E160a], élesztő, sütőmargarin[(finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce, kókusz), víz, emulgeálószer (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei), só (0,7%), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát, szorbinsav), aroma, antioxidáns (aszkorbil-palmitát), színezék (karotinok)], cukor, tejpor, étkezési só, sütőszer (búzaliszt, emulgeálószer: E472E, lisztkezelőszer: E300, enzimek)

Allergén anyagok

Diófélék, Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás

Nyomokban tartalmaz

Tápértékek

  • Energia
    1352 kJ / 322 Kcal
  • Zsír
    8 g
  • Telített zsírsavak
    4,8 g
  • Szénhidrát
    49,9 g
  • Cukrok
    3,3 g
  • Fehérje
    11,5 g
  • 1,6 g
  • Rost